Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
E-week logotyp

Missa inte E-WEEK den 15-19 mars

Publicerad 2021-03-11 10:27
I år antar UF-mässan en ny skepnad: istället för att genomföra en besöksmässa arrangeras nu ett digitalt evenemang kallt E-WEEK, med entreprenörskap och e-handel i fokus. Under E-WEEK premieras UF-företagare på Gotland i hela 12 tävlingar.

Alla som vill kan delta under E-WEEK. I år lanseras den så kallade UF-gallerian där samtliga av Gotlands alla 71 UF-företag visar upp sina varor och tjänster. Det finns tillgång till både shopping och digitalmingel tillsammans med de unga entreprenörerna.

Som vanligt tävlar UF-företagen i olika kategorier, som exempelvis Årets UF-företag, Årets säljare, Årets affärsplan och Årets reklamfilm. Digital prisutdelning blir det på Wisby Strand den 16 mars klockan 14.00-15.15. Precis som tidigare är Region Gotland partner till Ung Företagsamhet Gotland tillika tävlingsvärd för kategorin Årets vara.

För att besöka UF-gallerian och titta på prisutdelningen, gå in på: www.ungforetagsamhet.se/e-week-gotland

Genom UF – Ung företagsamhet, har ungdomar i åldern 16 till 20 år möjlighet att driva egna företag under ett läsår, så kallade UF-företag. Företagen bygger på ungdomarnas egna affärsidéer. Stöd och hjälp får UF-ungdomarna av sina gymnasielärare och mentorer från näringslivet.