Kontakt

Samordnare för feriejobb vid arbetsmarknadsenheten
Sanna Nurmi Stumle
Telefon: 0498-20 36 22
E-post: sanna.nurmi-stumle@gotland.se

 

 

 

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Jag har blivit erbjuden ett feriejobb - vad händer nu?

Har du fått ett feriejobb genom Region Gotland. Grattis. Förhoppningsvis kommer du att få en rolig tid där du får lära dig mycket.

Du kan inte byta tidsperiod eller jobb

Det är inte möjligt att byta tidsperiod eller arbetsplats. Om du inte kan eller vill jobba måste du tacka nej. Så kan någon annan  ges en chans att jobba.

Informationsmöte och avtalsskrivning

När du har fått ett jobberbjudande kommer du att bli kallad till ett informationsmöte. På mötet  får du viktig information om ditt feriejobb och skriver du på ditt anställningsavtal. 

Det är alltså viktigt att du kommer till mötet!

Skaffa utdrag ur belastningsregistret

Du som ska jobba med barn och unga måste ha ett utdrag ur belastningsregistret från Polismyndigheten. Blanketterna finns att ladda ner på Polisens hemsida. Klicka på länken nedan som tar dig direkt till sidan. Det tar minst två veckor att få utdraget så beställ det i god tid!

Länk till Polismyndighetens blankettsida för utdrag

Kontakta handledaren innan första arbetsdagen

Innan du börjar jobba ska du ringa till din handledare på din arbetsplats. Fråga var du ska vara och vilken tid du ska vara där första dagen. Tänk på att ringa på vardagar mellan klockan 8.00 och 17.00. Vi berättar mer om detta vid vårt kommande informationsmöte.