Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Klart med tillförordnad förvaltningschef

Publicerad 2018-12-20 14:24
Karolina Samuelsson blir tillförordnad chef för hälso- och sjukvårdsförvaltningen tills en ny förvaltningschef rekryterats.
Den 16 november stod det klart att Maria Dalemar kliver åt sidan som hälso- och sjukvårdsdirektör. Inledningsvis tog ekonomichef Yvonne Skovshoved över som tillförordnad förvaltningschef. Nu är en mer långsiktig lösning klar.
 
– Jag har nu beslutat att förstärka hälso- och sjukvårdsförvaltningens ledningsgrupp och tillförordna Karolina Samuelsson som förvaltningschef från den 14 januari tills en ny förvaltningschef är rekryterad, säger regiondirektör Peter Lindvall.
 
Karolina Samuelsson är i dag förvaltningschef i regionstyrelseförvaltningen. Hon har en bakgrund som HR-direktör men också som förvaltningschef och kan kliva in i det nya uppdraget med god kompetens kring bland annat ledning och utveckling.
 
– Med Karolinas kompetens, energi och resurser vill jag skapa goda förutsättningar för ledningsgruppen och förvaltningen att tillsammans driva de viktiga verksamhetsfrågor som är på gång framåt och att säkerställa ett bra samarbete med den nya nämnden., säger regiondirektör Peter Lindvall.
 
För frågor, kontakta:
Peter Lindvall
regiondirektör
Mobil: 0707-22 18 98