Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Susana Santibanez och Benjamin Traujtmann Gajardo blir fotograferade av media.

WEBB-TV: Här kan du jobba i sommar!

Publicerad 2018-12-18 14:47
Nu rekryterar socialförvaltningen personal till omvårdnadsyrkena i sommar. Om du vill jobba med något roligt och viktigt så kika här!

 

Till sommaren ska socialförvaltningen rekrytera 350 vikarier till omvårdnadsyrkena inom äldreomsorgen och omsorgen om funktionsnedsatta.

Nu drar vår stora rekryteringskampanj igång med filmer på sociala medier och annonser. På tisdagen var media kallade till en presskonferens där kampanjen presenterades. Då visades också den första filmen, med Moa Segerdahl Vahlby (se filmen ovan).
– Det nya för i år är att vi har ambassadörer bland våra medarbetare som kommer att jobba aktivt med att rekrytera, säger Roger Nilsson.

Ambassadörerna kommer att synas i filmer, vara med på mässor och event och besöka gymnasiet, folkhögskolorna och Uppsala universitet Campus Gotland. Det blir en mängd aktiviteter under hela våren som ambassadörerna blir en viktig del av.

Susana Santibanez är en av dem:
– Jag är ambassadör för jag vill berätta om det här jobbet som för mig innebär bra arbetskamrater och en nära relation till mina brukare. Dessutom är Gotland en fantastisk plats att få jobba på.

Årets kampanj innehåller liksom förra året ett erbjudande om betald tur- och returresa och subventionerat boende med 300 kronor per dygn för dem från fastlandet som vill jobba här under sommaren.

- Det här är en bra chans för både personer från fastlandet och för gotlänningar att få jobba med något som känns meningsfullt och viktigt, säger Beatrize Olsson som projektleder kampanjen.