Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Dansföreställning i Hemse och Visby i helgen

Publicerad 2018-11-02 11:44
I helgen kan man ta del av en dansad sagostund. Föreställningen riktar sig till åldrarna 4-9 år och passar hela familjen. Fri entré. Välkommen!

Vissa dagar känns allt bara tungt och oändligt hopplöst… Sedan, när en minst anar det tänds ett glödande hopp. Från ingenstans kan det tunga plötsligt bli lätt. Känner du igen det? Det är temat för boken Det Röda Trädet av Shaun Tan som under höstlovet ges som dansföreställning och workshop i Klintehamn, Hemse och Visby.

KolKo ink. heter det stockholmsbaserade danskompaniet som besöker Gotland 2-4 november. Under tre magiska dagar ger de Rörliga Rader, en dansad sagostund som riktar sig till åldrarna 4-9 år och passar hela familjen. Föreställningarna ingår i Region Gotlands satsning på Dans och Integration och är en lustfylld och poetisk resa in i språkintresse och högläsning.

Dansens unika ordlösa språk möter Shaun Tans djupsinniga poesi och efter föreställningen hålls en workshop där publiken får möta dansarna i kreativt utforskande. Kom och dela en upplevelse tillsammans, över språk- och åldersgränser.

På fredagsförmiddagen gavs föreställningen på biblioteket i Klintehamn. På lördag och söndag kan man ta del av den i Hemse och Visby, se nedan! Välkommen!

OBS! Samtliga spelplatser är tillgängliga för dig som är i behov av hiss. Fri entré.
 

3 november klockan 14.00 Biblioteket i Hemse

4 november klockan 14.15 Puma ungdomsgård, Visby (Gråbo)