Välkommen till förskola, fritidshem, skola, Kulturskola och Fenomenalen på Gotland

GoJul och Gott Nytt år önskar förskola och skola på Gotland

Grundskolan börjar sin vårtermin för den 7 januari. Många skolor har dock kompetensutvecklingsdag för lärarna den 7 januari vilket innebär att eleverna kan vara lediga. Är du osäker på vad som gäller just på din skola kontakta skolans expedition.

 

Förskola och skola på Gotland ska vara en bra start i livet som barn, ungdomar och föräldrar kan se tillbaka på som en positiv och utvecklande tid i familjens liv.

Gotland erbjuder en god lärmiljö av hög kvalitet, som ger förutsättningar för ett livslångt lärande där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas. Utbildningen ska ge kunskaper, färdigheter och förståelse för sammanhang. Särskilt fokus är att ge alla barn och elever en god läsförmåga.

NyheterNyhetsarkiv

RSS-ikon
Publicerad 2014-12-18 15:30 Barn- och utbildningsnämnden har sammanträtt Beslut om internbudget, uppföljning av Kulturskolan och Fenomenalen var några av dagens ärenden vid BUNs sista sammanträde för manda...
Publicerad 2014-12-17 08:30 Så här jobbar vi med drogfrågan Många gotlänningar är engagerade i att få ett drogfritt Gotland. Inte minst mot bakgrund av spiceförgiftningsfallen under hösten. Dä...
Publicerad 2014-12-15 17:19 Gotlands grundskolor på 31:a plats i Föräldraalliansens rankning I årets rankning återfinns Gotland på 31:a plats av Sveriges 290 kommuner. Det är en klar förbättring från 127:e plats i förra årets...
Sidan uppdaterad: 19 december 2014
Ansvarig för sidan: Barbro Engström

Kontakta oss

Visborgsallén 19
621 81 Visby
Tel: 0498-26 90 00
Organisationsnummer:
212000-0803

Region Gotland på Facebook

Här kan du nå Region Gotland
på Facebook:
Facebook-länk
RSS-länk

RSS på www.gotland.se

RSS håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med det senaste innehållet från www.gotland.se, till exempel nyheter och evenemang.

Våra bolag och stiftelser

Translation

This website uses Google Translate in combination with professionally translated texts on selected pages.

Google Translate will translate the entire website to the language of your choice in a matter of seconds. However, keep in mind that as the Google translation is automated the result is not going to be completely accurate.

English

Suomeksi

عربي

فارسی

ภาษาไทย