Välkommen till förskola, fritidshem, skola, Kulturskola och Fenomenalen på Gotland

Förskola och skola på Gotland ska vara en bra start i livet som barn, ungdomar och föräldrar kan se tillbaka på som en positiv och utvecklande tid i familjens liv.

Gotland erbjuder en god lärmiljö av hög kvalitet, som ger förutsättningar för ett livslångt lärande där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas. Utbildningen ska ge kunskaper, färdigheter och förståelse för sammanhang. Särskilt fokus är att ge alla barn och elever en god läsförmåga.

NyheterNyhetsarkiv

Publicerad 2014-06-13 12:00 54 förstelärare är nu utnämnda inom grundskola och särskola - Förstelärartjänsterna är en viktig resurs för att stödja utvecklingsinsatser i skolan och det är glädjande att så många visat intr...
Publicerad 2014-06-10 15:30 Förskolans kvalitetsutveckling i fokus vid dagens BUN-sammanträde Förskolan Myran och förskolan Korallen beskrev för nämnden sina utvecklingsarbeten inom områdena ljudmiljö och jämställd skola.
Publicerad 2014-06-04 15:21 Den bloggande regiondirektören Jan Björinges första vecka som regiondirektör har varit en riktig rivstart. I eftermiddag träffar han regionens alla chefer och samt...
Sidan uppdaterad: 14 oktober 2013
Ansvarig för sidan: Barbro Engström

Kontakta oss

Visborgsallén 19
621 81 Visby
Tel: 0498-26 90 00
Organisationsnummer:
212000-0803

Region Gotland på Facebook

Här kan du nå Region Gotland
på Facebook:
Facebook-länk
RSS-länk

RSS på www.gotland.se

RSS håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med det senaste innehållet från www.gotland.se, till exempel nyheter och evenemang.

Våra bolag och stiftelser

Translation

This website uses Google Translate in combination with professionally translated texts on selected pages.

Google Translate will translate the entire website to the language of your choice in a matter of seconds. However, keep in mind that as the Google translation is automated the result is not going to be completely accurate.

In English

Selected information in English - Manually translated pages.